Glykol, spolarvätska och andra kemprodukter

Glykol, spolarvätska och andra kemprodukter

AdProLine® är ett av varumärkena som du hittar i vårt sortiment med högkvalitativa produkter inom fordonskemi.

 I sortimentet finns bl a glykol, spolarvätska och rengöringsprodukter för transportsektorn.

Glykol

AdProLine® glykol är utvecklad för att klara de höga krav som ställs och skyddar mot frysning, kokning samt motverkar uppkomsten av kavitation.

Blå glykol
AdProLine® Glykol Blå är en koncentrerad kylarvätska för alla typer av vätskekylda förbränningsmotorer. Förhindrar frysning i motorer samt innehåller ett inhibitorpaket för skydd mot korrosion av alla metaller inklusive aluminium. Spädes med vatten.

Gul glykol
AdProLine ® Glykol 774F OEM Gul är koncentrerad högkvalitativ longlife glykol. Skyddar mot frysning och kokning samt motverkar uppkomsten av kavitation. Är blandbar med andra högkvalitativa glykoler på marknaden.

Röd glykol
AdProLine® Glykol Röd är en koncentrerad kylarvätska lämplig för alla typer av vätskekylda förbränningsmotorer. Spädes med vatten. Förhindrar frysning i motorer samt skyddar mot korrosion.

Vit/transparent glykol
AdProLine® SuperCelsius är en högkvalitativ kylarglykol med extra lång livslängd. Baserad på ett inhibitorpaket med organisk syra. Glykolen är blandbar med de flesta andra etylenglykolbaserade kylarglykolerna på marknaden. AdProLine® SuperCelsius är ofärgad och ändrar ej originalfärg vid toppfyllning.

Bilden visar en dunk med blå glykol

Glykol Blå

Koncentrerad kylarvätska, spädes med vatten.
25l ………. 9271001012

Bilden visar en dunk med gul glykol

Glykol Gul

Koncentrerad högkvalitativ longlife glykol. Spädes med vatten.
25l ………. 9271001320025

Bilden visar en dunk med vit glykol

Glykol Vit/transparent

Högkvalitativ koncentrerad kylarglykol med extra lång livslängd.
25l………. 9271001330025

Bilden visar en dunk med rödglykol

Glykol Röd

Koncentrerad kylarvätska, spädes med vatten. 
25l………. 9271001022

Spolarvätska

Koncentrerad Spolarvätska från AdProLine® är utmärkt som frostskydd under vinterhalvåret. Du får ett effektivt frostskydd ner till under -65°C. Beroende på utspädning med vatten kan du justera ditt frostskydd. 

Spolarvätskan löser upp smuts, vägsalt och trafikfilm på vindrutor och strålkastare. Den är varsam mot lacken, dina torkarblad, lister och övriga delar av bilen.

Spolarvätskor från AdProline® baseras på noggrant utvalda råvaror, detta för garantera en hög kvalitet och maximal rengöring. Vätskan är i koncentrat mycket brandfarlig.

Koncentrerad spolarvätska

OBS! Beställningsvara
210l………. 96015826

Frysskydd & Kapelltvätt

AdProLine® Frysskydd är ett frostskyddande medel för tryckluftssystem, vattenlås, vvs system mm. Kan också användas som rengöring och lösningsmedel. Det får ej spädas med vatten.

Frysskydd & kapelltvätt

1l .………. 9271001040-1

Relaterade Nyheter