Verktyg & Tillbehör släpfordon

Produkter

Finns i vårt sortiment

Verktygsvagnar
Arbetslampor
Mutterdragare
Diagnosverktyg
Diagnosutrustning

Navavdragare
Navmutterhylsor
Axelmutterhylsor
Rengöringsprodukter
Lastförankring

Hos Släpis hittar du verktyg och diagnosutrustning till släpfordon från kända fabrikat

Bra verktyg av hög kvalité skapar rätt förutsättningar för att verkstäderna ska kunna prestera på topp.
Att ha ordning på verkstaden är viktigt ur flera perspektiv, både arbetsmiljö för mekaniker samt effektiviteten på verkstaden spelar stor roll.
 

I takt med att fordonstekniken utvecklas och allt fler funktioner och avancerade säkerhetssystem tillkommer, ökar behovet av lämpliga diagnosprogram. Diagnosutrustning spelar därför en avgörande roll i verkstadens felsökningsprocess.

Vi på Släpis har en unik bredd av diagnossystem för släpfordon. Med fabrikaten som Bosch, TEXA, och Wabco ser vi oss själva som en väldigt stark och oberoende leverantör av diagnosutrustning som ger oss möjlighet att matcha just dina behov till fullo. Tack vare vår bredd på utrustning samt den kunskap vi har, kan vi skräddarsy den perfekta lösningen för dig. Hör gärna av dig så berättar vi mer. Vi kan även erbjuda en demonstration av diagnosutrustning.

I vårt sortiment hittar du även verktygsvagnar, arbetslampor, mutterdragare, rengöringsprodukter, navavdragare, navmutterhylsor & axelmutterhylsor från bland annat KS Tools, TEXA, Bosch, Ermax, BPW, SAF, ROR & PE. 

Varumärken