DIN KOMPLETTA RESERVDELSPARTNER SEDAN 1966

Släpis säljer reservdelar och paketlösningar till nyttofordonsverkstäder på den svenska marknaden. Släpis är en del av BPW Aftermarket Group som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon.

BPW Aftermarket Group

- en av Europas största distributörer av reservdelar för nyttofordonverkstäder

2023 är ett mycket speciellt år för BPW Bergische Achsen KG. Det är nämligen året då BPW firar 125 års-jubileum. Bergische Patentachsenfabrik GmbH Wiehl grundades den 15 juli 1898.

BPW Aftermarket Group är en del av BPW koncernen, som erbjuder omfattande garantitjänster, underhållsavtal, ett stort servicenätverk och telematiktjänster.

Som en internationell mobilitetspartner för fordonsoperatörer e
rbjuder BPW Aftermarket Group lösningar för reparation av äldre fordon samt ett komplett sortiment av originalreservdelar och reservdelar med hög kvalitet till de flesta kommersiella fordon på marknaden. 

Med över 170 platser i 25 länder kan BPW Aftermarket Group säkerställa tillförlitliga och snabba leverans av reservdelar till lastbilar och släpvagnar i hela Europa. 
BPW Aftermarket Group hjälper nyttofordonsverkstäder och fordonsoperatörer att utföra snabba, säkra och effektiva reparations- och underhållsåtgärder och hjälpa dem på så sätt att förebygga och korta oväntade stillestånd.

Säkra leveranser håller vagnparker rullande över hela Europa

Det unika med BPW Aftermarket Group är att man kombinerar försäljning och tillverkning. Bolagen inom BPW Group vet utifrån sin egen erfarenhet vad som krävs för att producera tillförlitliga och hållbara delar.
Därför ställer vi också högsta kvalitetskrav vid inköp av komponenter – och vi känner igen kvalitet när vi ser den. I vårt produktsortiment kan du lita på att varje enskild komponent har de egenskaper som krävs för att bevara denna pålitlighet, säkerhet och prestanda.

Pålitliga och hållbara produkter

Inom BPW Aftermarket Group är tillgänglighet och leveranssäkerhet över hela Europa vår styrka. För att säkerställa att du får rätt delar, hjälper vi dig att identifiera reservdelarna. När det är klart, levererar vi dessa snabbt och med täta regelbundna leveranser. 

Nätverket inom BPW Aftermarket Group växer ständigt för att kunna förse alla kunder med en heltäckande produktportfölj och service. Reservdelarna finns alltid inom räckhåll så att du och dina kunder slipper onödiga stopp oavsett var i Europa ni befinner er.

Ett komplett sortiment för lastbilar och trailers, från originaldelar till reservdelar

En order, allt inkluderat: Ett komplett produktsortiment gör arbetet på verkstaden lättare, framförallt när sortimentet inkluderar alla delar under fordonens hela livscykel. BPW Aftermarket Group:s återförsäljare tillhandahåller naturligtvis inte bara reservdelar från BPW Group:s varumärken, utan alla reservdelar som är nödvändiga vid reparation och underhåll av nyttofordon.

Lokal förankring

BPW Aftermarket Group’s enskilda dotterföretag är alla lokalt rotade, med kunniga medarbetare och en egen kundbas. Även i dagens värld av näthandel och expresslogistik är det viktigt med lokal förankring, och inte bara för att kunna erbjuda snabba leveranser. Vi är övertygade om att lokal kännedom och känsla för regionala marknadstrender skapar framgång på längre sikt. Inom gruppen samarbetar vi och stödjer varandra, såväl i dagliga projekt som i det långsiktiga strategiarbetet.

Reservdelshandelsbolag inom BPW Aftermarket Group