Chassi & Påbyggnad lastbil

Produkter

Finns i vårt sortiment

Axlar
Hydraulik
Stötdämpare
Dragkopplingar
Skärmar/Antispray
Luftfjäderbälgar

Hjulupphängning
Lämlås
Vändksivor
Stödben
Styrstag
Parallellstag

Med Släpis som reservdelspartner får du tillgång till ett brett sortiment av de absolut bästa chassireservdelarna och påbyggnadsdelar till din lastbil.

Ett fungerande chassi är grunden för säkerhet och komfort. För att detta ska uppnås så måste hjulupphängning, styrning och fjädring vara samspelta. För att säkerställa detta, levererar SLÄPIS originalprodukter som är anpassade för ändamålet. 

Hos oss hittar du allt från snygga aluminiumfälgar, produkter för perfekt åkkomfort, enastående väghållning och stabilitet till en komplett bakdörr till din lastbil.

Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera vårt sortiment och är en av få på marknaden som kan erbjuda ett brett sortiment av såväl originalreservdelar som alternativa reservdelar med hög kvalitet, från ledande märken som till exempel BPW, SAF, Meritor, SKF, ROR, VBG, Zepro, BÄR, Kinnegrip, JOST, PE, Schomäcker, Contitech, Istoflex,  SKF, Parlok och Domar, Trako, Onspot och ZF.

Produkter

Drag – Kopplingar – Vändskivor

Hos oss hittar du släpvagnskopplingar samt reservdelar. Vi har även kompletta dragstänger för snabb leverans. Kör du trailer så har vi 2” samt 3,5” vändskivor i olika utföranden med reservdelar och tillbehör till dessa.

Släpis samarbetar med leverantörerna med ämnet säkerhet i fokus. Kontakta oss gärna vid frågor om VBG, Jost, Rockinger, Trako, Fontaine med flera.

Varumärken