Verktyg & Tillbehör lastbil

Produkter

Finns i vårt sortiment

Verktygsvagnar
Arbetslampor
Mutterdragare
Diagnosverktyg
Diagnosutrustning

Navavdragare
Navmutterhylsor
Axelmutterhylsor
Rengöringsprodukter
Lastförankring

Hos Släpis hittar du verktyg och diagnosutrustning för lastbilar

I takt med att fordonstekniken utvecklas och allt fler funktioner och avancerade säkerhetssystem tillkommer, ökar behovet av lämpliga diagnosprogram. Diagnosutrustning spelar därför en avgörande roll i verkstadens felsökningsprocess.

Vi på Släpis har en unik bredd av diagnossystem för lastbilar. Med fabrikaten som Bosch, TEXA, och Wabco ser vi oss själva som en väldigt stark och oberoende leverantör av diagnosutrustning som ger oss möjlighet att matcha just dina behov till fullo. Tack vare vår bredd på utrustning samt den kunskap vi har, kan vi skräddarsy den perfekta lösningen för dig. Hör gärna av dig så berättar vi mer. Vi kan även erbjuda en demonstration av diagnosutrustningen.

Bra verktyg av hög kvalité skapar rätt förutsättningar för att verkstäderna ska kunna prestera på topp. I vårt sortiment hittar du bl a verktygsvagnar, arbetslampor, mutterdragare, rengöringsprodukter, navavdragare, navmutterhylsor och axelmutterhylsor från bland annat KS Tools, TEXA, Bosch, ERMAX, BPW, SAF, ROR och PE. 

Lastförankring 

Lastsäkring utförs med hjälp av surrning, förstängning eller låsning av godset. Med rätt lastsäkring kan man förhindra godsförskjutning och skador på gods och omgivning. Släpis lagerför ett brett sortiment av produkter för säkra transporter från högkvalitativa leverantörer som Forankra och EXTE med flera. I sortimentet hittar du surrningar, spännare, lyftkedjor, godsstolpar, kättingar m.fl.

Förbrukning

För dig som arbetar med tunga fordon erbjuder vi en rad olika produkter inom förbrukningsmaterial. 
I vårt sortiment hittar du bl a fästmaterial (bultar, muttrar, brickor etc.), personligt skydd (andningsskydd, arbetshandskar, hörselskydd etc.), batteri och batteriladdare, kablar för elinstallationer, slangar och kopplingar m.fl. 

Varumärken