Chassi & Påbyggnad släpfordon

Produkter

Finns i vårt sortiment

Axlar
Fjädring
Stötdämpare
Dragkopplingar
Luftfjäderbälgar
Stänkskärmar

Dragstänger
Bakgavellyftar
Lämlås
Vändskivor
Stödben
Verktygslådor

Släpis erbjuder ett omfattande sortiment av reservdelar och tillbehör som används vid påbyggnationer samt komplett sortiment av chassidelar från kända leverantörer och fabrikat.

Ett fungerande chassi är grunden för säkerhet och komfort. För att detta ska uppnås så måste hjulupphängning, styrning och fjädring vara samspelta. För att säkerställa detta, levererar SLÄPIS originalprodukter som är anpassade för ändamålet. 

När en stabil grund uppnåtts så utvecklas chassit med påbyggnation, framförallt för att uppnå en högre säkerhet för en själv och sina medtrafikanter. Även estetik spelar en roll för kund vid val av produkt.  

SLÄPIS erbjuder ett komplett sortiment från kända leverantörer och fabrikat. Vår ambition är att alltid leverera en produkt som möter de högt ställda kvalitetskraven från marknaden. 

Sortimentet innehåller axlar, fjädring, stötdämpare, dragkopplingar, luftfjäderbälgar, underkörningsskydd, bakgavellyftar, lämlås, hjulupphängning, vändskivor, stödben, skärmar från bl.a. BPW, SAF, Meritor, SKF, ROR, VBG, Zepro, BÄR, Kinnegrip, JOST, PE, Schomäcker, Contitech, Istoflex, Parlok och Domar. 

Varumärken