Meny

1 jul - Nytt från Släpis

Vi söker innesäljare till Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du en driven säljare med ett stort intresse för motorbranschen? Gillar du att arbeta varierat med både sälj, leverans och lagerarbete?
Trivs du på en arbetsplats där kundnöjdhet och personaltrivsel står i fokus?

Släpis AB ingår i BPW-koncernen som är en av världens största tillverkare av axlar till släpfordon. Med anläggningar runt om i hela Sverige söker vi nu en ny innesäljare till Luleå.

Som innesäljare är du en nyckelperson för företaget med huvudansvaret att driva företagets försäljning. Du ansvarar för att skapa merförsäljning, genom att presentera företagets produkter och service vid kunddisk, telefon och mail.
På ett proaktivt arbetssätt bidrar du till en ökad merförsäljning hos både befintliga och potentiella kunder. Du ska även vara behjälplig för arbete gentemot lager och logistiken med leverans ut till kund.

Arbetet kommer bland annat att innefatta

• skapa försäljning gentemot befintliga och nya kunder
• ge teknisk information, support och vägledning till kunder
• ansvara för kommunikation och relationen med leverantörer
• samverka internt för att stärka affären
• arbeta på lager och köra ut leveranser till kund

Din profil

Vi söker dig som har stort driv, hög serviceanda och är lösningsorienterad. Du är engagerad och mån om att alltid levererar högsta service till både dina kunder och leverantörer. Du är prestigelös och kan växla dina arbetsdagar mellan innesälj, lagerarbete och leveranser.

För att lyckas i rollen är du:

• en engagerad, intresserad och driven säljare
• prestigelös och har inga problem med att hugga in och hjälpa till där det behövs
• behärska svenska och engelska i både tal och skrift
• självgående men har god samarbetsförmåga
• har B-körkort
• meriterande med truckkörkort

För att trivas hos oss är du nyfiken och intresserad av Släpis produktsortiment. Du trivs i högt tempo och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Om oss

Släpis säljer reservdelar och paketlösningar och är en del av BPW Group som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon. Släpis finns på tolv orter i Sverige där Luleå är den nordligaste och Malmö den sydligaste. Släpis huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm. På centrallagret finns över 12.000 olika artiklar för omgående leverans, allt från de vanligaste förslitningsdelarna till de mer udda reservdelarna, och ca 38 000 artiklar i artikelsystemet.

Vi jobbar alltid med kunden och vår personal i fokus och har en personlig prägel. Vi är stolta över vår otroligt kunniga personal som kan konsten att hjälpa snabbt, säkert och effektivt. Kvalitetsprodukter, stark regional förankring och snabb distribution är andra av våra styrkor.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Rebecka Fihn rebecka.fihn@autorekrytering.se
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Länk till tjänsten: https://www.autorekrytering.se/hitta-jobb/lediga-tjanster/innesaljare-till-slapis/

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWTrailerlineBTBÄR CargoliftCejnFontaineKSTools