Meny

6 jul - Nytt från Släpis

Försäljningsansvarig till Släpis Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du en aktiv ledare och driven säljare? Vill du bli en viktig del hos en global och marknadsledande reservdelsspeciallist?
Nuvarande försäljningsansvarig ska gå vidare till nya utmaningar internt hos Släpis och vi söker därför dig som vill fortsätta utveckla den organisation han byggt upp sedan 2012.

I denna roll ansvarar du för försäljningen med både nykundsberarbetning och ett nära samarbete med befintliga kunder. Du äger hela försäljningsprocessen från första kontakt med kund till avlutad affär. Du ansvarar för de sex medarbetare som arbetar på filialen genom att vara en aktiv ledare som motiverar, driver och vidareutvecklar dina medarbetare.

Rollen innebär även:

  • Ansvara för försäljningsbudget
  • Aktiv bearbetning av kunder
  • Leda och fördela arbetet
  • Leda en bra och positiv arbetsmiljö

Rollen är en tillsvidareanställning, lön enl. Ö.K.

Din profil

Vi söker dig som är en drivande, positiv och energisk ledare. Som person är du en naturlig relationsbyggare med dina kunder. Du är driven, orädd och resultatorienterad.
För att lyckas i rollen har du arbetat i en roll som innefattat försäljning, affärsutveckling och ledarskap. Du har dokumenterat goda resultat med dig, ett starkt kontaktnät och en god förståelse för transport och lastbilsbranschen.

Formella krav:

  • Erfarenhet av B2B försäljning
  • Bred kompetens från tunga fordon och reservdelar
  • God ledarskapsförmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B

Om företaget

Släpis AB startades i mitten på sextiotalet och har därefter gradvis utvecklats till ett modernt företag inom BPW-koncernen. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi kunderna kompetens i särklass. Vi håller oss uppdaterade inom den senaste tekniska utvecklingen med kontinuerliga utbildningar i direkt samarbete med våra leverantörer.
Som kollega blir du väl mött av en företagskultur med stor laganda och uppmuntran till vidareutveckling inom koncernen, samt en ekonomiskt stabil och väletablerad koncern.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Rebecka.Fihn@autorekrytering.se.
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWTrailerlineBTBÄR CargoliftCejnFontaineKSTools