Om Krone

Produkter från Krone

Gardintrailer
Frystrailer
Containerchassi
Växelskåpssystem
Släpvagnar

Påbyggnader
25/25 kombinationer
Paketbil
Lastsäkringssystem

Krone – den rätta trailern för varje utmaning

Släpis erbjuder varor och reservdelar från KRONE, allt från skräddarsydda komponenter men även standardtillbehörsdelar. KRONE är en av Europas största tillverkare av släpvagnar och trailers.

KRONE har sitt huvudsäte och fabrik i Werlte i Tyskland där man bygger alla flak-semitrailers, släpvagnar, påbyggnader och chassin.

I ytterligare tre fabriker i Tyskland tillverkas växelskåp och specialfordon för kurir-, express- och paketservice, KRONEs traileraxlar och KRONEs Dry Liner och Cool Liner för transport av färskt, kylt och torkat transportgods.

Dessutom finns en produktion i fabriken i Tire i Turkiet sedan 2013. I denna anläggning tillverkar man framför allt fordon i serierna Profi Liner och Mega Liner för den turkiska marknaden.

KRONE samarbetar med stora företag som BPW, Wabco, Gigant Haldex, SAF med flera för att kunna tillverka kundspecifika trailrar.

KRONE – ett omfattande produktportfölj

Flaktrailer
Profi Liner är en multifunktionell variant och bland specialvarianter finns till exempel Paper Liner eller Coil Liner med speciell lastsäkringsutrustning samt Mega Liner för maximal volym.

Skåptrailer
Med Dry Liner och Cool Liner är du mycket väl rustad för transporter av kylt, färskt eller torrt gods. Från transport av blommor, till kötthängbana och dubbeldäck till isolerad skiljevägg för olika temperaturer finns det varianter som kunden kan välja bland.

Containerchassin och växelskåp
Chassina och växelskåpen är både robust och multifunktionella. Rätt för praktisk användning, mångsidig, komfortabelt handhavande och aerodynamisk design kännetecknar dessa produkter.

Släpvagnar och påbyggnader 
Ett enkelt och säkert handhavande, testade komponenter, samt förstklassigt utförande av långtidsskydd genom KTL plus pulver, gör KRONE–fordonen till en investering som alltid lönar sig.

KRONE reservdelar
Utbudet av varor och reservdelar är omfattande, komponenterna är skräddarsydda men även standardtillbehörsdelar kan levereras. 

Gardintrailer – Torrgodstrailer – Profi Liner, Mega Liner, Coil liner, Paper Liner

Frystrailer –  Cool Liner

Containerchassi – Box liner

Växelskåpssystem – Box carrier, växelskåp och växellastflak

Släpvagnar och påbyggnader – Load Carrier

25/25 kombinationer – långa ekipage

Paketbil – Kurir-, express- och pakettjänster (KEP) 

Lastsäkringssystem – Multi Safe System

Hemsida