Meny

Idem

Idem Telematics

– Idem telematics är ett bolag inom BPW koncernen som erbjuder telematiklösningar för både lastbil och släp. idem telematiklösningar kräver minimalt underhåll, är flexibla och tillverkaroberoende. För att ge exakt information om fordonparkens skick används sensorteknik på slitagedelar som däck och bromsar. Genom att koppla samman övervakning av både lastbil och släpvagn, får man direkt tillgång till all nyckelinformation.

– Realtidsövervakning
– Temperaturövervakning
– Däcktryckskontroll
– Integration av befintliga telematiksystem

Hemsida

www.idemtelematics.com

Sök

Nyhetsbrev

Produkter

Släpis samarbetar med leverantörer över hela Europa och har därigenom ett nästan obegränsat sortiment av artiklar. Vi har just nu drygt 10 000 artiklar i lager och ca 32 000 artiklar i vårt artikelsystem – allt för din släpvagn eller trailer. Här kan du söka bland vårt breda utbud.
Gå till produkter eller produktnyheter

 

Prislistor

Här hittar du prislistor från våra leverantörer (OBS! Inloggning krävs)
Visa prislistor

Service & support

Har du fått problem med fjäderbälgen, fjädrarna, bromsklockorna eller något annat? Ligger du under släpet och försöker komma underfund med vad som är fel eller hur du ska göra?
Läs mer under service & support
Gå till våra produktspecialister

 

Godssökning

Godssökning Schenker

Vi skickar våra varor med Schenker, Posten eller DHL. Du kan söka ditt gods på respektive leverantörs hemsida, med identifikationsnumret du fått av oss.

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWTrailerlineBTBÄR CargoliftCejnFontaineKSTools