Meny

Ermax

 

ERMAX A / S

Ermax utvecklar, tillverkar och säljer ett brett produktprogram inom belysning, kabelsystem och kontrollboxar för kommersiella fordon, personvagnar samt lantbruksmaskiner.
Den unika kombinationen av egen produktion i Danmark och licensproduktion med några utvalda och exklusivt certifierade partners världen över, garanterar ett brett och konkurrenskraftigt utbud av kvalitetsprodukter.

ERMAX®-varumärket

Varumärket ERMAX® grundades 1948 och har sedan dess positionerat sig på marknaden som ett välkänt varumärke inom elteknik och högkvalitativa belysningssystem.
ERMAX erbjuder ett komplett sortiment av högpresterande lampor för enkel och säker montering. Bakljus, varningslampor, sidomarkeringsljus, arbetslampor med mera, finns både som LED, Xenon och halogen.

Dessa belysningskomponenter erbjuds individuellt eller som kompletta system med ADR- godkända kablar och – om så önskas, erbjuds även kopplingsdosor och monteringsutrustning. Ermax kabel- och belysningssystem kan konfigureras med flera anslutningstyper för att säkerställa livslång service i högsta kvalitet.

Varför ERMAX belysningssystem?

ERMAX är en samarbetspartner som garanterar kvalitet och kompetens. Ermax-produkter är certifierade i enlighet med alla relevanta standarder och förordningar i Europa och har designskydd.

Hemsida

www.ermax.dk

Sök

Nyhetsbrev

Produkter

Släpis samarbetar med leverantörer över hela Europa och har därigenom ett nästan obegränsat sortiment av artiklar. Vi har just nu drygt 10 000 artiklar i lager och ca 32 000 artiklar i vårt artikelsystem – allt för din släpvagn eller trailer. Här kan du söka bland vårt breda utbud.
Gå till produkter eller produktnyheter

 

Prislistor

Här hittar du prislistor från våra leverantörer (OBS! Inloggning krävs)
Visa prislistor

Service & support

Har du fått problem med fjäderbälgen, fjädrarna, bromsklockorna eller något annat? Ligger du under släpet och försöker komma underfund med vad som är fel eller hur du ska göra?
Läs mer under service & support
Gå till våra produktspecialister

 

Godssökning

Godssökning Schenker

Vi skickar våra varor med Schenker, Posten eller DHL. Du kan söka ditt gods på respektive leverantörs hemsida, med identifikationsnumret du fått av oss.

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWTrailerlineBTBÄR CargoliftCejnFontaineKSTools