Meny

17 nov - Nytt från Släpis

Vi söker en ny innesäljare till vår filial i Göteborg

 

Är du en driven säljare med ett stort intresse för motorbranschen?
Vill du bli en nyckelperson hos en global och marknadsledande reservdelsspeciallist?

Släpis AB ingår i BPW-koncernen som är en av världens största tillverkare av axlar till släpfordon. Med anläggningar runt om i hela Sverige söker vi nu en ny innesäljare till Göteborg.

Som innesäljare är du en nyckelperson för företaget med huvudansvaret att driva företagets försäljning. Du ansvarar för att skapa merförsäljning, genom att presentera företagets produkter och service vid kunddisk, telefon och mail.
På ett proaktivt arbetssätt bidrar du till en ökad merförsäljning hos både befintliga och potentiella kunder. Du ska även vara behjälplig för arbete gentemot lager och logistiken med leverans ut till kund.

Arbetet kommer bland annat att innefatta

• skapa försäljning gentemot befintliga och nya kunder
• ge teknisk information, support och vägledning till kunder
• ansvara för kommunikation och relationen med leverantörer
• samverka internt för att stärka affären

Din profil

Vi söker dig som har stort driv, hög serviceanda och är lösningsorienterad. Du är engagerad och mån om att alltid levererar högsta service till både dina kunder och leverantörer.

För att lyckas i rollen är du

• en engagerad, intresserad och driven säljare
• prestigelös och har inga problem med att hugga in och hjälpa till där det behövs
• behärska svenska och engelska i både tal och skrift
• självgående men har god samarbetsförmåga

För att trivas hos oss är du nyfiken och intresserad av Släpis produktsortiment. Du trivs i högt tempo och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Körkort/truckkort är meriterande.

Om företaget

Släpis AB startades i mitten på sextiotalet och har därefter gradvis utvecklats till ett modernt företag inom BPW-koncernen. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi kunderna kompetens i särklass. Vi håller oss uppdaterade inom den senaste tekniska utvecklingen med kontinuerliga utbildningar i direkt samarbete med våra leverantörer. Som kollega blir du väl mött av en företagskultur med stor laganda och uppmuntran till vidareutveckling inom koncernen, samt en ekonomiskt stabil och väletablerad koncern.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Sofie Nilsson på sofie.nilsson@autorekrytering.se

Läs mer och ansök här!

Etiketter: , , ,

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWTrailerlineBTBÄR CargoliftCejnFontaineKSTools