Om Fontaine

Produkter från Fontaine

Vändskivor
Handtag
Luftcylindrar
Slädar
Tillbehör

Fontaine Fifth Wheel är specialister på lastbils- och släpvagnskoppling

Vi arbetar i framkant inom åkeriteknik för att hålla din flotta på vägen och utanför reparationslistan. Vår specialisterfarenhet, kunskap och expertis gör det möjligt för oss att erbjuda ett brett utbud av tekniskt skräddarsydda alternativ – att möta dina krävande behov.

Utöver våra produkter i världsklass stödjer vi våra kunder lika bra som vi servar deras flottor – och gör rätt saker, på rätt sätt, vid rätt tidpunkt, för att bygga värdefulla långsiktiga partnerskap som går hela vägen.

Kombinera vår vändskiveexpertis och serviceetik för att säkerställa att din flotta alltid kommer att vara redo för långa distanser.

Precis som många av våra långsiktiga partnerskap har vi funnits med ett tag. Vår expertis har vuxit stadigt sedan John Fontaine grundade Fontaine Truck Equipment Company redan 1940.

Strax därefter uppfann han den allra första vändskivan i pressat stål och vi har tänjt på gränserna sedan dess för att bli en global vändskivetillverkare. Som en integrerad del av Marmon-koncernen servar vi den tunga lastbilsindustrin med ett brett utbud av högkvalitativa lastbils- och släpfordonskomponenter, inklusive vändskivor.

Marmon Holdings Inc är en del av Berkshire Hathaway Inc, en global diversifierad industriorganisation. Detta innebär att vi har stöd av en global grupp, men samtidigt en nischtekniktillverkares oberoende.

Katalog

Fontaine reservdelskatalog – fontainefifthwheel.com/spare-parts/

Hemsida