Meny

HBN Teknik A/S

 

HBN-Teknik A/S

HBN-Teknik A/S är en av de ledande utvecklarna och tillverkarna av kompositlösningar för bilindustrin världen över. Som en pionjär inom formsprutningsområdet har vi unika kompetenser inom lättviktsdesign, strukturanalys, tillverkningsprocesser och test av material och produkter. Genom vårt långsiktiga engagemang för innovation har vi kunnat utvidga vår produktportfölj till högteknologiska områden som tidigare dominerats av stål- eller aluminiumkomponenter.

Vi erbjuder tillverkare av tunga kommersiella fordon, systemleverantörer och eftermarknadsmetallersättningslösningar med standardiserade produktprogram och kundanpassade lösningar. Våra lösningar sätter nya standarder och hjälper fordon att bli en renare källa på vägarna genom att bidra till bränsleeffektivitet och viktminskning. Idag kan vi presentera en global närvaro genom BPW-gruppen och andra partners med produkter som lera, antisprays, lufttankar, luftfjäderkolvar och andra anpassade lösningar.

Genom att samarbeta med oss kan du vara säker på ett partnerskap som har över 40 års erfarenhet av att utveckla raffinerade och innovativa produkter, vilket säkerställer våra kunder hög effektivitet inom orderhantering, logistik och montering. Vår standard är 100% kompromisslös produktkvalitet, med ett brett produktsortiment som täcker mer än 750 variationer och ett eget distributionsnätverk i 31 länder.

Varumärke – Marknadens formstarkaste och hållbaraste skärmar

Istoflex® – Svarta stänkskärmar tillverkade i rågummimaterial och förstärkta med polypropylen och polyetylen.
Greenflex® – Skärmar gjorda på en specialblandning av rågummimaterial som är förstärkt med polypropylen och polyetylen och blandat med återvunnet material.

Sprayflex® – Antispray- Designad och tillverkad med ett speciellt stöttåligt material som säkerställer att den bibehålls konstant stel under alla väderförhållanden.

Hemsida

www.hbn.dk

 

Sök

Nyhetsbrev

Produkter

Släpis samarbetar med leverantörer över hela Europa och har därigenom ett nästan obegränsat sortiment av artiklar. Vi har just nu drygt 10 000 artiklar i lager och ca 32 000 artiklar i vårt artikelsystem – allt för din släpvagn eller trailer. Här kan du söka bland vårt breda utbud.
Gå till produkter eller produktnyheter

 

Prislistor

Här hittar du prislistor från våra leverantörer (OBS! Inloggning krävs)
Visa prislistor

Service & support

Har du fått problem med fjäderbälgen, fjädrarna, bromsklockorna eller något annat? Ligger du under släpet och försöker komma underfund med vad som är fel eller hur du ska göra?
Läs mer under service & support
Gå till våra produktspecialister

 

Godssökning

Godssökning Schenker

Vi skickar våra varor med Schenker, Posten eller DHL. Du kan söka ditt gods på respektive leverantörs hemsida, med identifikationsnumret du fått av oss.

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWTrailerlineBTBÄR CargoliftCejnFontaineKSTools