Meny

BPW

Vi tillhandahåller originalreservdelar till alla BPWs axlar, bromsar och upphängningar.
BPW original reservdelar – din garanti för optimal prestanda, säkerhet och tillförlitlighet.

Om BPW Group

BPW Group, baserat i Wiehl i Tyskland, är en internationell mobilitets- och systempartner för transportindustrin. BPW-koncernen erbjuder innovativa lösningar och produktportföljen sträcker sig från axlar, fjädringssystem och bromsteknik (BPW), låssystem och karosserikomponenter (Hestal), belysningssystem (Ermax) och kompositteknik (HBN-Teknik) till användarvänliga telematikapplikationer för lastbilar och trailers (idem telematics).

BPW-koncernens produkter och tillhörande service hjälper tillverkare att kostnadseffektivisera tillverkningsprocesser och ger fordonsanvändare maximalt mervärde vid lastnings- och transportprocesser. BPW-koncernen omfattar 70 företag globalt och sysselsätter ca 7 000 personer.

Som ett led i vårt systempartnerskap erbjuder FOMA lösningar som håller släpvagnen rörlig, säker, upplyst, intelligent och digitalt ansluten.

Om BPW Bergische Achsen KG

BPW Bergische Achsen KG, som är moderbolaget i BPW Group, och har sedan 1898 utvecklat och tillverkat chassikomponenter för lastbilar och släpfordon på sin huvudanläggning i Wiehl. BPWs produkter omfattar axlar, fjädringssystem och bromsteknik. BPWs släpvagnsaxlar och aggregat används i miljontals fordon runt om i världen. Ett stort utbud av tjänster ger fordonstillverkare och fordonsanvändare möjlighet att öka den ekonomiska effektiviteten i produktions- och transportprocesserna.

Hemsida

www.bpw.de

Sök

Nyhetsbrev

Produkter

Släpis samarbetar med leverantörer över hela Europa och har därigenom ett nästan obegränsat sortiment av artiklar. Vi har just nu drygt 10 000 artiklar i lager och ca 32 000 artiklar i vårt artikelsystem – allt för din släpvagn eller trailer. Här kan du söka bland vårt breda utbud.
Gå till produkter eller produktnyheter

 

Prislistor

Här hittar du prislistor från våra leverantörer (OBS! Inloggning krävs)
Visa prislistor

Service & support

Har du fått problem med fjäderbälgen, fjädrarna, bromsklockorna eller något annat? Ligger du under släpet och försöker komma underfund med vad som är fel eller hur du ska göra?
Läs mer under service & support
Gå till våra produktspecialister

 

Godssökning

Godssökning Schenker

Vi skickar våra varor med Schenker, Posten eller DHL. Du kan söka ditt gods på respektive leverantörs hemsida, med identifikationsnumret du fått av oss.

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWTrailerlineBTBÄR CargoliftCejnFontaineKSTools