Meny

1 jun - Arkiv

Vi söker Product Manager Truck

 

Till vår nyinrättade tjänst söker vi en Product Manager Truck med bakgrund inom lastbilsbranschen.

Är du den vi söker?

Du är vass, har ett högt driv och är kommunikativ. För att lyckas hos oss står din personlighet i centrum tillsammans med din sociala förmåga och viljan att skapa resultat. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta.

Arbetsuppgifter:
– Sortimentdefiniering och optimering
– Utveckla befintligt sortiment
– Definiera nya sortiment- och produktgrupper och koordinera lagerförslag till depå och Centrallager i samarbete med inköpsavdelningen
– Övervaka konkurrenternas produktutveckling, prissättning och marknadsföringskampanjer mm
– Prisövervakning / hantering
– Säkerställa korrekt prissättning av befintligt och nya sortiment mot relevanta konkurrenter (OE och eftermarknad)
– Löpande övervakning av prisnivå på den svenska marknaden
– Koordinera marknadsföringsaktiviteter med leverantörer
– Support till att koordinera utbildningar

Bakgrund:
Vi ser mycket gärna att du har tidigare erfarenhet av inköpsarbete inom fordonsbranschen. Du ska ha teknisk kunskap om lastbilar. Du har kännedom om svensk/internationell OE och eftermarknad. Relevant utbildning t ex lastbils-/trailer-mekaniker är meriterande.

Vi vill att du är strukturerad, analytisk och självgående. Du är även noggrann och grundlig i ditt arbete. Du har ett stort driv med god kommunikativ förmåga samt är resultatorienterad. Tjänsten kräver datorvana, du måste ha goda kunskaper i framförallt Excel och det är fördelaktigt om du har arbetat i Jeeves. Du har mycket goda kunskaper i engelska då kommunikation och förhandlingar med leverantörer sker på engelska. Kunskaper i tyska är en fördel.

Vi erbjuder dig:
– ett intressant och utmanande arbete
– duktiga och erfarna arbetskollegor
– kvalitetsprodukter och många nöjda kunder
– ett starkt och etablerat företagsnamn inom branschen

Tjänsten är placerad på Släpis AB i Ängelholm. Det är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100%. Resor ingår i tjänsten.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Henning Andersen, Business Development Manager Truck – Bus, på telefon 0431 – 44 43 42 eller henning.andersen@slapis.se.

Vi vill att du skickar din ansökan så fort som möjligt eftersom urvalet sker löpande, dock senast den 10 augusti 2018. Du söker tjänsten genom att mejla personligt brev och CV till ulrika.lindblad@slapis.se.

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWBTBÄR CargoliftCejnFontaineIstoflexKSTools Trailerline