Meny

15 Feb - Lediga Tjänster

Vi söker lagerarbetare till vår depå i Umeå

 

Är du den vi söker?

Till vår Släpis-depå i Umeå söker vi dig som är noggrann, lyhörd, flexibel och har en positiv inställning till ditt arbete. För att lyckas hos oss står din personlighet i centrum tillsammans med din sociala förmåga och viljan att skapa resultat. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär lagerarbete och godsutkörning till våra kunder
– Inleveranser och lagerpåfyllnad
– Plocka, packa och skicka order
– Städa och hålla ordning i butiken/lagret
– Truckkörning
– Lastning och lossning

Bakgrund:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete. Branschvana är meriterande. Tjänsten kräver datorvana och det är fördelaktigt med kunskap i Jeeves. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gärna i engelska. B-körkort och truckkort krävs.

Vi erbjuder dig:
– ett intressant och utmanande arbete
– duktiga och erfarna arbetskollegor
– kvalitetsprodukter och många nöjda kunder
– ett starkt och etablerat företagsnamn inom branschen

Tjänsten är placerad på Släpis i Umeå. Sysselsättningsgrad 100%. Visstidsanställning 6 mån. Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan:
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Försäljningsansvarig Adam Hammarström på tfn 090-340 42 03 eller mail: adam.hammarstrom@slapis.se.

Vi vill att du skickar din ansökan så fort som möjligt eftersom urvalet sker löpande, dock senast den 16 mars 2018. Du söker tjänsten genom att mejla ett personligt brev och CV till vår HR-specialist Ulrika Lindblad: ulrika.lindblad@slapis.se.

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWBTCejnFontaineIstoflexKSTools Trailerline