Meny

16 mar - Lediga Tjänster

Vi söker en försäljningsansvarig till vår filial i Helsingborg

 
Vi söker dig som vill ta klivet och bli ansvarig för Släpis filial i Helsingborg.
Är du en duktig relationsbyggare som gillar ledarskap och brinner för reservdelar. Då har Du chansen att få bygga och utveckla Släpis i Helsingborg tillsammans med ett fantastiskt team om tre personer vilka du ansvarar för. I rollen som försäljaningsansvarig för Helsingborg utgår du från ditt kontor i lagerbutiken där också ditt team arbetar. En stor del av tjänsten innebär att bredda och utöka kundstocken genom uppsökande försäljning ute hos nuvarande och potentiella kunder. Detta medför att bilen, telefonen och mailen blir arbetsverktyg som du kommer använda i tjänsten.

Tillsammans ska ni förse Helsingborg med reservdelar!

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du tidigare arbetat i någon form av ledande tjänst där du haft personalansvar. Du får gärna komma från branschen och ha kunskap från tunga sidan. Ett brinnande intresse för service och försäljning är ett måste för att lyckas i tjänsten. Vidare arbetar du strukturerat för att lyckas uppnå budget och förväntningar. Du ser alltid till teamets bästa och trivs med att utveckla dina medarbetare.

Om företaget

Släpis AB säljer reservdelar och paketlösningar till nyttofordonsverkstäder på den svenska marknaden och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon. Släpis finns på elva orter i Sverige där Luleå är den nordligaste och Malmö den sydligaste, huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Rebecka Fihn, Rebecka.fihn@autorekrytering.se

Autorekrytering är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är verksamma inom bilbranschen och våra kunder är till exempel generalagenter/importörer så som BMW Group, återförsäljare så som Din bil och leverantörer till branschen så som Leaseplan. Vi tillsätter tjänster inom hela organisationen, från ledningsgruppen till verkstadsgolvet.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Helsingborg
Urval och Intervjuer sker löpande, låter denna tjänst intressant för dig önskar vi din ansökan redan idag!

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWBTBÄR CargoliftCejnFontaineIstoflexKSToolsTrailerline