Meny

16 okt - Arkiv

Släpis – en del av BPW Aftermarket Group

Framgångsrika verkstäder kräver kompetenta leverantörer.

Släpis är en personlig och stabil samarbetspartner för nyttofordonsverkstäder på den svenska marknaden. Med den globala koncernen BPW Aftermarket Group i ryggen kan vi alltid säkerställa att kunden får rätt reservdelar och samtidigt uppvisa en stor dos av nytänkande och tekniska know-how.

BPW Aftermarket Group, som finns på över 170 platser i 25 länder, erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon.

Vi levererar pålitliga produkter
Det unika med BPW Aftermarket Group är att vi kombinerar försäljning och tillverkning. Bolagen inom BPW Group vet utifrån sin egen erfarenhet vad som krävs för att producera tillförlitliga och hållbara delar.
Därför ställer vi också högsta kvalitetskrav vid inköp av komponenter – och vi känner igen kvalitet när vi ser den. I vårt produktsortiment kan du lita på att varje enskild komponent har de egenskaper som krävs för att bevara denna pålitlighet, säkerhet och prestanda.

Komplett sortiment underlättar för dig
Tillgänglighet och leveranssäkerhet över hela Europa är vår styrka. Vårt nätverk inom BPW Aftermarket Group växer ständigt för att kunna förse våra kunder med en heltäckande produktportfölj och service. Reservdelarna finns alltid inom räckhåll så att du och dina kunder slipper onödiga stopp oavsett var i Europa ni befinner er.
Du kan alltid lita på oss!

Nära dialog med kunden
När du ringer till oss går vi tillsammans genom förutsättningarna, vi hjälper dig att identifiera de reservdelar som du söker och vägleder dig för att säkra kostnadseffektiva underhålls- och reparationslösningar.

Lokal förankring
BPW Aftermarket Group’s enskilda dotterföretag är alla lokalt rotade, med kunniga medarbetare och en egen kundbas. Även i dagens värld av näthandel och expresslogistik är det viktigt med lokal förankring, och inte bara för att kunna erbjuda snabba leveranser. Vi är övertygade om att lokal kännedom och känsla för regionala marknadstrender skapar framgång på längre sikt. Inom gruppen samarbetar vi och stödjer varandra, såväl i dagliga projekt som i det långsiktiga strategiarbetet.

Vi på BPW Aftermarket Group betraktar oss som en internationell mobilitetspartner för fordonsoperatörer.
Vårt mål är att stödja fordonsoperatörer i deras verksamhet och hjälpa dem att förebygga oväntade stillestånd eller se till att de blir så korta som möjligt.

BPW Group erbjuder därför omfattande garantitjänster, underhållsavtal, ett stort servicenätverk och telematiktjänster. Vi har samlat alla kompetenser inom BPW Group för att göra det lättare för verkstäder att utföra snabba, säkra och effektiva reparations- och underhållsåtgärder.

BPW Aftermarket Group informationsbroschyr

Etiketter:

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWTrailerlineBTBÄR CargoliftCejnFontaineKSTools