Meny

22 Dec - Nytt från Släpis

Vi söker innesäljare till vår depå i Malmö

Är du den vi söker?

Har du flera års kunnande samtidigt som du brinner för att arbeta med försäljning av reservdelar till tunga fordon? Då ska du söka tjänsten som innesäljare på vår Släpis-depå i Malmö.

Du är vass, har ett högt driv, är kommunikativ och tar initiativ till affärer. Du ser alltid till att leverera i tid med affärsmöjligheter i åtanke. För att lyckas hos oss står din personlighet i centrum tillsammans med din sociala förmåga och viljan att skapa resultat. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta.

Arbetsuppgifter:
Du förväntas upprätthålla och inleda affärsrelationer med såväl existerande som nya kunder med mål att ta tillvara på affärsmöjligheter. Med din goda förmåga att arbeta i grupp och din bakgrund inom släpvagns- eller lastbilsbranschen kommer du snabbt in i våra olika uppdrag.

  • Försäljning av reservdelar till tunga fordon.
  • Försäljning direkt till kunder i vår butik i Malmö.
  • Försäljning till kunder/verkstäder med telefon och dator som arbetsverktyg.
  • Arbetsuppgifter som innefattar olika delar av lagerhantering.

Bakgrund:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av teknisk försäljning för reservdelar till tunga fordon. Branschvana är meriterande, att kunna uttrycka dig på svenska och engelska i skrift är ett måste. Vara affärsmässig, ha ett stort driv med en god kommunikativ förmåga samt vara resultatorienterad. Tjänsten kräver datorvana och det är fördelaktigt med kunskap i Jeeves. B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig:

  • ett intressant och utmanande arbete
  • duktiga och erfarna arbetskollegor
  • kvalitetsprodukter och många nöjda kunder
  • ett starkt och etablerat företagsnamn inom branschen

Tjänsten är placerad på Släpis i Malmö.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Försäljningsansvarig Peter Gustafsson 040-631 26 91 eller 0703-83 29 51, eller mail: peter.gustafsson@slapis.se

Vi vill att du skickar din ansökan så fort som möjligt eftersom urvalet sker löpande, dock senast den 31 januari 2018. Du söker tjänsten genom att mejla ett personligt brev och CV till: peter.gustafsson@slapis.se.

Vi söker innesäljare till vår depå i Malmö

 
Vi erbjuder reservdelar och tillbehör till din släpvagn eller trailer från många välkända leverantörer:
BPWBTCejnFontaineIstoflexKSTools Trailerline